Metody automatizovaného testování bezpečnosti mobilních aplikací - Pokorný, Martin (2020)
Tato práce se zabývá nástroji automatizovaného testování bezpečnosti mobilních aplikací. Nachází metodiku OWASP Mobile Application Security Verification Standard, která definuje scénáře testování bezpečnosti mobilních aplikací, a dle této metodiky porovnává jednotlivé plně automatické nástroje, ukazuje přínos sjednocení jejich výstupů a tyto výstupy nakonec sjednocuje. Výsledkem je nástroj, který dokáže zpracovat výstupy Androwarn, AndroPyTool (Features_files), Androbugs a MobSF, tím pokrývá 23 testovacích scénářů z metodiky OWASP.