Metody automatizovaného testování bezpečnosti mobilních aplikací - Pokorný, Martin; Vencovský, Filip; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato práce se zabývá nástroji automatizovaného testování bezpečnosti mobilních aplikací. Nachází metodiku OWASP Mobile Application Security Verification Standard, která definuje scénáře testování bezpečnosti mobilních aplikací, a dle této metodiky porovnává jednotlivé plně automatické nástroje, ukazuje přínos sjednocení jejich výstupů a tyto výstupy nakonec sjednocuje. Výsledkem je nástroj, který dokáže zpracovat výstupy Androwarn, AndroPyTool (Features_files), Androbugs a MobSF, tím pokrývá 23 testovacích scénářů z metodiky OWASP.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses