Hodnocení softwarových nástrojů pro aplikaci vybraných optimalizačních metod v operačním managementu - Kaván, Vojtěch (2020)
Záměrem práce je v teoretické části přiblížit čtenáři ideu optimalizace v operačním managementu. Dále vysvětlit základní algoritmus, který řeší dopravní problém, a postup užívaný při optimalizaci pomocí rozhodovacího stromu. Cílem teoretické části je také popsat softwarové nástroje využívané k těmto postupům. Primárním výstupem praktické části je ohodnocení a srovnání dvou vybraných softwarových nástrojů pro oba problémy. Sekundárním výstupem praktické části je ukázka práce se softwarovými nástroji a popis jednoho z algoritmů.