Hodnocení softwarových nástrojů pro aplikaci vybraných optimalizačních metod v operačním managementu - Kaván, Vojtěch; Váchová, Lucie; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Záměrem práce je v teoretické části přiblížit čtenáři ideu optimalizace v operačním managementu. Dále vysvětlit základní algoritmus, který řeší dopravní problém, a postup užívaný při optimalizaci pomocí rozhodovacího stromu. Cílem teoretické části je také popsat softwarové nástroje využívané k těmto postupům. Primárním výstupem praktické části je ohodnocení a srovnání dvou vybraných softwarových nástrojů pro oba problémy. Sekundárním výstupem praktické části je ukázka práce se softwarovými nástroji a popis jednoho z algoritmů.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses