Výzkum a vývoj a jeho dopad do účetní závěrky - Swaczynová, Adéla; Vašek, Libor, 1978-; Vácha, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá výzkumem a vývojem a jeho dopadem do účetní závěrky. První část se zabývá především výzkumem a vývojem v různých účetních systémech (české účetní předpisy, Mezinárodní standardy účetního výkaznictví a americké všeobecně uznávané účetní principy) a zaměřuje se na to, v čem se liší a v čem ne. Druhá část je analýza společností, ve které je zjištěno, jak je výzkum a vývoj zveřejněn u konkrétních účetních jednotek.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses