Specifika účetnictví knižního trhu - Skácelová, Karolína; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Marková, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se věnuje problematice účetnictví knižního trhu. Cílem práce je charakterizovat knižní trh, přiblížit životní cyklus výrobku a následně vysvětlit jednotlivá specifika daného účetnictví. První část práce se zabývá současným stavem trhu, největšími společnostmi, preferencemi zákazníků i predikcí do budoucna. Následovat bude část druhá, která představí životní cyklus výrobku a jeho jednotlivé části. Závěrečná část se soustředí na konkrétní specifika, která rozebírá na ukázkových příkladech.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses