Podílové fondy peněžního trhu - Mencl, Pavel (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá fondy peněžního trhu, konkrétně fondy založené v České republice, které působí na domácím trhu. Hlavním cílem práce je analyzovat vývoj podílových fondů peněžního trhu v České republice v letech 2011-2019. První část práce poskytuje teoretický úvod o peněžním trhu a instrumentech obchodovaných na tomto trhu. Další část je věnována teorii fondů peněžního trhu. Poslední část této práce je zaměřena na analýzu tohoto trhu a chování konkrétních subjektů v nastalých podmínkách, které uzavírá následné shrnutí a vyhodnocení výsledků.