Podílové fondy peněžního trhu - Mencl, Pavel; Staniek, Dušan; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá fondy peněžního trhu, konkrétně fondy založené v České republice, které působí na domácím trhu. Hlavním cílem práce je analyzovat vývoj podílových fondů peněžního trhu v České republice v letech 2011-2019. První část práce poskytuje teoretický úvod o peněžním trhu a instrumentech obchodovaných na tomto trhu. Další část je věnována teorii fondů peněžního trhu. Poslední část této práce je zaměřena na analýzu tohoto trhu a chování konkrétních subjektů v nastalých podmínkách, které uzavírá následné shrnutí a vyhodnocení výsledků.
Vedoucí práce: Dušan Staniek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses