Problémy súvisiace s prechodom študentov zo SŠ na VŠ - Kubačková, Karolína (2021)
Bakalárska práca sa venuje problémom, ktoré súvisia s prechodom študentov zo strednej školy na vysokú školu. Práca má teoreticko-analytický charakter. Cieľom bakalárskej práce je v kontexte dotazníkového prieskumu zistiť, s akými konkrétnymi problémami sa študenti stretávali pri prechode zo strednej školy na vysokú. Na základe zistených skutočností práca v závere predkladá návrhy a odporučenia pre prax.