Problémy súvisiace s prechodom študentov zo SŠ na VŠ - Kubačková, Karolína; Krpálková-Krelová, Katarína; Vacínová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalárska práca sa venuje problémom, ktoré súvisia s prechodom študentov zo strednej školy na vysokú školu. Práca má teoreticko-analytický charakter. Cieľom bakalárskej práce je v kontexte dotazníkového prieskumu zistiť, s akými konkrétnymi problémami sa študenti stretávali pri prechode zo strednej školy na vysokú. Na základe zistených skutočností práca v závere predkladá návrhy a odporučenia pre prax.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses