Optimalizácia procesu nakládky a vykládky vo vybranej spoločnosti - Svitek, Dominik (2021)
Práca sa zaoberá problematikou zlepšovania procesov. Cieľom je vytvoriť návrh na zlepšenie a kontrolu vybraného procesu. V teoretickej časti práca pojednáva o logistickej terminológií, nástrojoch business intelligence, procesnom prostredí, Lean Six Sigma a o zlepšovateľskom projekte založenom na metóde DMAIC. Praktická časť pozostáva z predstavenia vybranej spoločnosti, z výberu konkrétneho zlepšovateľského projektu na základe použitia nástrojov business intelligence a zo samotného vypracovania zlepšovateľského projektu podľa metódy DMAIC.