Optimalizácia procesu nakládky a vykládky vo vybranej spoločnosti - Svitek, Dominik; Rathouský, Bedřich; Šetelík, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Práca sa zaoberá problematikou zlepšovania procesov. Cieľom je vytvoriť návrh na zlepšenie a kontrolu vybraného procesu. V teoretickej časti práca pojednáva o logistickej terminológií, nástrojoch business intelligence, procesnom prostredí, Lean Six Sigma a o zlepšovateľskom projekte založenom na metóde DMAIC. Praktická časť pozostáva z predstavenia vybranej spoločnosti, z výberu konkrétneho zlepšovateľského projektu na základe použitia nástrojov business intelligence a zo samotného vypracovania zlepšovateľského projektu podľa metódy DMAIC.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses