Valuace a komparace developerských projektů v Praze - Beťková, Miroslava (2021)
Cílem mé diplomové práce je valuace a komparace developerských projektů v Praze. V teoretické části se zabývám základními pojmy, legislativní úpravou, metodami oceňování nemovitostí a popisem realitního trhu v Praze. První část rovněž obsahuje popis developerů, analýzu jejich motivace a analýzu cenotvorby bytových jednotek. Praktická část zahrnuje výběr dvou developerských projektů na základě předchozí analýzy, zdůvodnění výběru, jejich popis, ocenění a následné porovnání.