Valuace a komparace developerských projektů v Praze - Beťková, Miroslava; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem mé diplomové práce je valuace a komparace developerských projektů v Praze. V teoretické části se zabývám základními pojmy, legislativní úpravou, metodami oceňování nemovitostí a popisem realitního trhu v Praze. První část rovněž obsahuje popis developerů, analýzu jejich motivace a analýzu cenotvorby bytových jednotek. Praktická část zahrnuje výběr dvou developerských projektů na základě předchozí analýzy, zdůvodnění výběru, jejich popis, ocenění a následné porovnání.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses