Finanční a strategická analýza společnosti Pilulka Lékárny, a.s. - Kocotová Knapová, Šárka; Tvrdek, Filip; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem bakalářské práce je pomocí finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví a stabilitu společnosti Pilulka Lékárny, a. s. mezi lety 2015 až 2019. Dále nalézt a porovnat společnost s konkurenty pomocí vybraných ukazatelů. S využitím strategické analýzy vyhodnotit makro a mikro prostředí. Využitými nástroji budou PESTEL analýza a Porterův model pěti sil. Strategická analýza je završena SWOT analýzou shrnující silné a slabé stránky společnosti. Přínosem práce bude určení příležitostí a hrozeb.
Vedoucí práce: Filip Tvrdek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses