Finanční analýza společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r. o. - Szturcková, Tereza (2021)
Tato práce má za cíl zanalyzovat a zhodnotit finanční situaci podniku Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. v letech 2015-2019 pomocí dat z veřejně dostupných zdrojů. Pro analýzu jsou vybrány nejrůznější finanční ukazatele, kterou jsou v práci definovány i z teoretického hlediska a poté aplikovány na hlavní podnik, jeho 3 vybrané konkurenty a odvětví. V závěru jsou shrnuty hlavní výstupy z každé kapitoly