Finanční analýza Huawei Technologies (Czech) s.r.o. - Shan, Lin Lin; Mottlová, Nikola; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit finanční stav společnosti Huawei Technologies (Czech) s.r.o. pomocífinanční analýzy mezi lety 2014–2018 na základě veřejně přístupných zdrojů. Práce je rozdělena na několik části. První metodická část seznamuje s finanční analýzou a jejími metodami. Mezi metod jsou popsané pouze ty, které se budou v práci aplikovat. V druhé části je představena analyzovaná společnost a její konkurence. V závěrečné praktické části jsou popsané metody aplikovány, poté vyhodnoceny a srovnány s konkurenčními společnostmi v odvětví. Na konci práce je zhodnocení celkového finančního stavu společnosti.
Vedoucí práce: Nikola Mottlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses