Balanced Scorecard a jeho využití pro řízení - Novotná, Tereza; Šoljaková, Libuše; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této diplomové práce je navrhnout Balanced Scorecard pro společnost BĚH s. r. o. Práce má teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, nástroje strategické analýzy, nástroj Balanced Scorecard a jsou zde shrnuty jeho přínosy a omezení. V praktické části je představena společnost BĚH s. r. o., provedena strategická analýza, zformulováno poslání, zformulována vize a strategie, vyhotovena strategická mapa a navržen model Balanced Scorecard pro daný podnik.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses