Skóring garančních požadavků v automotive - Boček, Jiří; Zimmermann, Pavel, 1980-; Sládek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem MBA práce je navrhnout a vyvinout analytické řešení, pomocí kterého bude možné identifikovat nestandardní garanční požadavky ŠKODA AUTO. Benefitem tohoto řešení bude zvýšení počtu zachycených a opravených požadavků, které povedou ke snížení nákladů firmy v oblasti garancí. V teoretické části byla provedena analýza požadavků odborného útvaru a vytvořen konceptuální návrh řešení dané analytické úlohy. V praktické části byl na základě měření vybrán nejefektivnější regresní model, pomocí kterého byly oskórovány historické záznamy garančních požadavků.
Vedoucí práce: Pavel Zimmermann
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet