Finanční plánování podniku jako ucelený systém - Benešovský, Michal; Poborský, František; Tylšar, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato diplomová práce se zabývá celkovým pohledem na finanční plánování podniku. Náplní je rozebrání jednotlivých kroků, popsání jejich významu v systému plánování a jaké úkony je třeba vykonat pro následné fungování vytvořené struktury. Dále jsou v práci rozebrány faktory rozšiřující základní systém plánů, jako je řízení výkonnosti. Na konec je v práci pohled na potřeby plánování z pozice podniků nacházející se v různém životním stádiu.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses