Ocenění podniku Vodňanská drůbež - Biryukova, Ganna; Podškubka, Tomáš, 1982-; Huňáček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této diplomová práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Vodňanská drůbež, a.s. k datu 1.1.2019. Diplomová práce se bude skládat z pěti oddílů. V prvním oddílu bude samotné představení Společnosti. Dále pak následuje strategická a finanční analýza, výsledkem které bude vymezení konkurenční pozice společnosti na trhu a zhodnocení finančního zdraví podniku. Dále bude sestaven finanční plán na pět let na základě předem vymezených generátorů hodnoty. Výsledné ocenění společnosti bude provedeno výnosovou metodou s využitím diskontovaných peněžních toků pro vlastníky a věřitele (FCFF) a parametrického vzorce.
Vedoucí práce: Tomáš Podškubka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses