Ocenění společnosti VAPOS, spol. s r.o. - Bernard, Radek; Rýdlová, Barbora, 1976-; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Zadáním diplomové práce je investiční ocenění výrobní společnosti VAPOS, spol. s r. o. Práce je tvořena z pěti částí, přičemž v první části je popsána základní charakteristika podniku. Další část tvoří strategická analýza následovaná analýzou finanční. Ve čtvrté části jsou analyzovány a prognózovány generátory hodnoty, na základě, kterých je sestaven finanční plán. V poslední části je společnost VAPOS oceněna výnosovou metodou DCF Entity a doplňkovou metodou tržního porovnání.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses