Investice do nemovitosti jako možnost pasivního příjmu - Čupa, Jiří; Radová, Jarmila; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této diplomové práce je určit, zda je možné dosáhnout pasivního příjmu pomocí investice do nemovitosti. Dochází ke srovnání dlouhodobého a krátkodobého pronájmu prostřednictví platformy Airbnb a vyslovení doporučení
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses