Virtuálny tím a virtuálna organizácia. - Cagáňová, Zuzana; Kašparová, Eva, 1958-; Skorková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavným cieľom diplomovej práce je návrh opatrení a odporúčaní na efektívne fungovanie virtuálneho tímu, ako aj vyčíslenie nákladov potrebných na jeho fungovanie. Diplomová práca je rozdelená do 4 kapitol, obsahuje 37 tabuliek, 3 obrázky, 1 graf a 2 prílohy. V prvej kapitole diplomovej práce sú spracované teoretické východiská riešenej problematiky. Hlavný cieľ diplomovej práce a čiastkové ciele sú zadefinované v nasledovnej kapitole. V ďalšej kapitole je opísaná metodika práce a metódy skúmania využité pri vypracovávaní diplomovej práce. Posledná kapitola sa zaoberá analýzou stavu fungovania virtuálnych tímov a komunikáciou v rámci virtuálnych tímov na základe pilotného dotazníka a dotazníkového prieskumu, ako aj ekonomickým zhodnotením fungovania virtuálneho tímu. Výsledkom riešenia danej problematiky je komplexný pohľad na problematiku komunikácie vo virtuálnych tímoch, identifikácia bariér v komunikácii virtuálnych tímov a súbor navrhovaných opatrení na ich elimináciu.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses