Opravné statistické přejímky měřením - Kaspříková, Nikola (2021)
Tuto habilitační práci tvoří soubor pěti uveřejněných vědeckých prací doplněný sjednocujícím komentářem. Zařazené práce přinášejí původní výsledky v oblasti plánů pro kombinované opravné statistické přejímky typu AOQL a LTPD minimalizujícím střední náklady kontroly při průměrném podílu neshodných (tj. požadavkům nevyhovujících) výrobků. Nové výsledky umožňují efektivní výpočet plánů a snížení nákladů přejímky.