Opravné statistické přejímky měřením - Kaspříková, Nikola; Komárek, Arnošt; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tuto habilitační práci tvoří soubor pěti uveřejněných vědeckých prací doplněný sjednocujícím komentářem. Zařazené práce přinášejí původní výsledky v oblasti plánů pro kombinované opravné statistické přejímky typu AOQL a LTPD minimalizujícím střední náklady kontroly při průměrném podílu neshodných (tj. požadavkům nevyhovujících) výrobků. Nové výsledky umožňují efektivní výpočet plánů a snížení nákladů přejímky.
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet