Finanční analýza společnosti J 4, s. r. o. - Hovorka, Matyáš; Dufková, Eva; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti J 4, s. r. o. v letech 2015-2019. Pro finanční analýzu jsou v této práci použita pouze data z veřejně dostupných zdrojů. Práce je zpracována z pohledu investora, přičemž je každá kapitola kombinací metodické a praktické části. Jednotlivé finanční ukazatele jsou vždy definovány z hlediska teorie a poté jsou vypočteny a porovnány s konkurenčními společnostmi a s hodnotami průměru v odvětví. V závěru práce jsou shrnuty výsledky z jednotlivých kapitol a je vyhodnocena finanční situace analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses