Finanční analýza společnosti Bohemilk, a. s. - Láníková, Veronika; Dufková, Eva; Vondruška, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví a výkonnosti společnosti Bohemilk, s. r. o., pomocí finanční analýzy zpracované z výročních zpráv, které jsou veřejně dostupné v letech 2015 až 2019. V úvodu se práce věnuje základním informacím o podniku a seznamuje s konkurencí. Další část práce se zabývá vertikální a horizontální analýzou, na kterou následně navazuje finanční analýza relativních ukazatelů. Výsledky porovnávám s odvětvím a konkurencí. V závěrečné části práce shrnuji výsledky, které jsem zjistila a zároveň hodnotím slabé, silné stránky a hrozby, příležitosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses