Finanční analýza Vodafone Czech Republic, a.s. - Kovaleva, Anastasiia (2021)
Cílem bakalářské práce „Finanční analýza Vodafone Czech Republic, a.s.” je zjistit finanční stav podniku pomocí finanční analýzy. Práce se skládá z teoretické a praktické častí. Teoretická část obsahuje teorii potřebnou ke zpracování analýzy. Samotná analýza je provedena v praktické části na základě absolutní a poměrové metody. Pro posouzení hlavních finančních ukazatelů je zpracováno jednorozměrné a vícerozměrné mezipodnikové srovnání. Praktická část je zakončena SWOT analýzou firmy.