Finanční analýza Vodafone Czech Republic, a.s. - Kovaleva, Anastasiia; Petriashvili, Aleksandre; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem bakalářské práce „Finanční analýza Vodafone Czech Republic, a.s.” je zjistit finanční stav podniku pomocí finanční analýzy. Práce se skládá z teoretické a praktické častí. Teoretická část obsahuje teorii potřebnou ke zpracování analýzy. Samotná analýza je provedena v praktické části na základě absolutní a poměrové metody. Pro posouzení hlavních finančních ukazatelů je zpracováno jednorozměrné a vícerozměrné mezipodnikové srovnání. Praktická část je zakončena SWOT analýzou firmy.
Vedoucí práce: Aleksandre Petriashvili
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses