Finanční analýza Tchibo Coffee Service Czech Republic spol. s.r.o. - Hrytsenko, Yelyzaveta (2021)
Daná bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsem rozepsala účelnost finanční analýzy, označila jsem hlavní skupiny uživatelů a zdroje informací. Dále jsem popsala metody finanční analýzy, konktrétně analýzu absolutních a poměrových ukazatelů. Potom jsou uvedeny bonitní a bankrotní modely, které se používají pro predikce finanční tísně. Na konci teoretické části je popsána podstata mezipodnikového srovnání. V praktické časti je představena vybraná firma a provedená finanční analýza podle výše uvedených metod za účetní období 2014-2018. Na konci praktické části jsou popsaní vybraní konkurenti a provedeno mezipodnikové srovnání podle jednotlivých ukazatelů.