Finanční analýza Tchibo Coffee Service Czech Republic spol. s.r.o. - Hrytsenko, Yelyzaveta; Petriashvili, Aleksandre; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Daná bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsem rozepsala účelnost finanční analýzy, označila jsem hlavní skupiny uživatelů a zdroje informací. Dále jsem popsala metody finanční analýzy, konktrétně analýzu absolutních a poměrových ukazatelů. Potom jsou uvedeny bonitní a bankrotní modely, které se používají pro predikce finanční tísně. Na konci teoretické části je popsána podstata mezipodnikového srovnání. V praktické časti je představena vybraná firma a provedená finanční analýza podle výše uvedených metod za účetní období 2014-2018. Na konci praktické části jsou popsaní vybraní konkurenti a provedeno mezipodnikové srovnání podle jednotlivých ukazatelů.
Vedoucí práce: Aleksandre Petriashvili
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses