Efektivita rozvojové spolupráce poskytované Evropskou unií - Karpíšková, Žaneta; Votoupalová, Markéta; Zemanová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Hlavním tématem diplomové práce je efektivita rozvojové spolupráce Evropské unie. Cílem sepsání diplomové práce je poskytnout konkrétnější představu o tom, jak se v průběhu posledních 20 let vyvíjela rozvojová spolupráce Evropské unie. Za cílem odpovědět na výzkumnou otázku, kterou je, jak se v průběhu posledních 20 let změnila její efektivita, byla aplikována teorie změny jako hlavní teoretický koncept, který posloužil jako indikátor vývoje a proměn v čase. V rámci tohoto konceptu byly zkoumány dokumenty, prospekty a projekty vybraných aktérů.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses