Srovnání využití prvků digitální diplomacie ministerstev zahraničních věcí České republiky a Dánska se zaměřením na digitální komunikaci na sociálních sítích - Prokop, Matěj; Kočí, Kateřina; Machoň, Miloslav, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce analyzuje využití komunikace skrze sociální sítě coby součásti digitální diplomacie Ministerstev zahraničních věcí České republiky a Dánského království. Cílem práce je vydefinovat pojem digitální diplomacie, vymezit v rámci něj pojem digitální komunikace na sociálních sítích a na základě srovnání strategií digitální komunikace těchto dvou zemí doporučit úpravy v přístupu k digitální komunikaci Ministerstva zahraničních věcí České republiky na sociálních sítích. Analýza strategií proběhla formou rozhovorů s vedoucími zaměstnanci relevantních odborů a dále vlastní studií oficiálních účtů obou zkoumaných ministerstev na sociálních sítích. V závěru jsou formulovány konkrétní kroky potřebné pro zvýšení efektivity využití digitální komunikace na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Kateřina Kočí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses