Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Europasta SE - Adam, Václav (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu za období od roku 2014 do roku 2019 a na výhled hospodaření společnosti EUROPASTA SE na hospodářský rok 2020. Zhodnocení jednotlivých ukazatelů tvoří stěžejní část práce. Další část práce obsahuje vybranou metodologii a ve třetím oddílu práce jsou popsány perspektivy těstovinového trhu v Evropě.