Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Europasta SE - Adam, Václav; Marek, Petr; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu za období od roku 2014 do roku 2019 a na výhled hospodaření společnosti EUROPASTA SE na hospodářský rok 2020. Zhodnocení jednotlivých ukazatelů tvoří stěžejní část práce. Další část práce obsahuje vybranou metodologii a ve třetím oddílu práce jsou popsány perspektivy těstovinového trhu v Evropě.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses