Fundamentální analýza společnosti Netflix - Dongres, Marek (2021)
Výsledkem diplomové práce je stanovení cílové ceny Netflixu na 547 USD za akcii při prognóze jednotlivých generátorů hodnoty a použití DCF Entity (DCF-FCFF) modelu. Investiční doporučení je tak k 30. březnu 2021 AKUMULOVAT, když cílová cena indikuje potenciální kapitálový výnos ve výši 7%.