Fundamentální analýza společnosti Netflix - Dongres, Marek; Musílek, Petr, 1965-; Bouček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Výsledkem diplomové práce je stanovení cílové ceny Netflixu na 547 USD za akcii při prognóze jednotlivých generátorů hodnoty a použití DCF Entity (DCF-FCFF) modelu. Investiční doporučení je tak k 30. březnu 2021 AKUMULOVAT, když cílová cena indikuje potenciální kapitálový výnos ve výši 7%.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses