Kapitoly z makroekonomie - Pačesová, Hana, 1937- (Praha : Bankovní institut vysoká škola, 2011)
Učebnice shrnující základní informace z oblasti makroekonomie.
Obsahuje bibliografii
Skripta jsou určena pouze pro bakalářské studium
Keywords: makroekonomie; makroekonomická analýza; peněžní trhy; hospodářské cykly; inflace; učebnice vysokých škol; macroeconomics; macroeconomic analysis; money market; business cycles; inflation (finance); textbooks (higher)