Účinnost dohledu ÚOHS v oblasti veřejných zakázek - Procházková, Aneta (2021)
Má bakalářská práce je orientována na zkoumání kontrolního systému v oblasti veřejných zakázek. Především se zaměřuje na jeden kontrolní orgán, kterým je ÚOHS. V teoretické části jsem vymezila, jak kontrolní systém v České republice funguje. V praktické části se zabývám otázkou, zda je postup ÚOHS v rámci kontroly veřejných zakázek účinný či nikoliv. Zjistím, kde mají zadavatelé největší problémy s porušováním zákona, a jak na udělené sankce reagují.