Účinnost dohledu ÚOHS v oblasti veřejných zakázek - Procházková, Aneta; Pavel, Jan, 1978-; Miri, Leila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Má bakalářská práce je orientována na zkoumání kontrolního systému v oblasti veřejných zakázek. Především se zaměřuje na jeden kontrolní orgán, kterým je ÚOHS. V teoretické části jsem vymezila, jak kontrolní systém v České republice funguje. V praktické části se zabývám otázkou, zda je postup ÚOHS v rámci kontroly veřejných zakázek účinný či nikoliv. Zjistím, kde mají zadavatelé největší problémy s porušováním zákona, a jak na udělené sankce reagují.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses