Pojištění zvířat na českém pojistném trhu - Blažková, Eliška (2021)
Cílem práce je zhodnotit na základě provedené analýzy podobu a postavení pojištění zvířat na českém pojistném trhu. Dílčími cíli je analyzovat pojištění hospodářských zvířat, specifickou oblast pojištění koní a pojištění zvířat domácích. Práce je rozdělena na tři jednotlivé kapitoly dle zmíněných dílčích dílů. V každé kapitole je uveden přehled pojistitelů nabízející dané pojištění, analýza individuálních nabídek s jejich následným porovnáním.