Pojištění zvířat na českém pojistném trhu - Blažková, Eliška; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem práce je zhodnotit na základě provedené analýzy podobu a postavení pojištění zvířat na českém pojistném trhu. Dílčími cíli je analyzovat pojištění hospodářských zvířat, specifickou oblast pojištění koní a pojištění zvířat domácích. Práce je rozdělena na tři jednotlivé kapitoly dle zmíněných dílčích dílů. V každé kapitole je uveden přehled pojistitelů nabízející dané pojištění, analýza individuálních nabídek s jejich následným porovnáním.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses