Analýza IPO na Moskevské burze - Lopatkina, Yulia; Musílek, Petr, 1965-; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tématem této diplomové práce je analýza IPO na Moskevské burze pro zvolené banky. V rámci první kapitoly byla provedena obecná charakteristika IPO z teoretického hlediska – historie vývoje, porozumění pojmu, implementační mechanismy, výhody a nevýhody a účinnost veřejné nabídky. Druha kapitola se zabyva stejnou problematikou, ale jíž se zaměřením na ruský trh, který má své podstatné odlišností a specifiku vývoje. V poslední kapitole praktické části této diplomové práce byla provedena analýza efektivity získávání kapitálu na příkladu zvolených ruských bank - Sankt Petersburg Bank a Moskovskij Kreditnij Bank.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses