Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Jaroměřická mlékárna, a. s. - Rakowská, Kristýna; Marek, Petr; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Jaroměřická mlékárna a.s. v letech 2015-2019. a prognózou jejího vývoje v roce 2020. Jednotlivé ukazatele finanční analýzy společnosti jsou porovnávány s ukazateli konkurenčních firem, které jsou vybrány na základě určitých kritérií. Data využívaná v této bakalářské práci jsou ze zveřejňovaných účetních závěrek a výročních zpráv. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, metodické a praktické. Metodická část slouží jako informační základna pro část praktickou, která se skládá z výpočtů, jejich interpretace a porovnání s konkurenčními společnostmi i celým odvětvím.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses