Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Vrecionová, Julie; Maaytová, Alena; Havlík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se věnuje analýze veřejných zakázek ve městě Beroun a Kutná Hora. V první části práce jsou zakázky rozebírány z teoretického hlediska. Vysvětleny jsou základní pojmy, popsány důležité aspekty zakázek a nastíněny nejvýznamnější problémy. V následujících kapitolách jsou zakázky ve městech analyzovány pomocí informací z jednotlivých internetových databází vybranými na základě doporučení příslušných úřadů. Na základě zjištěných skutečností týkajících se zakázek jsou města porovnána. V závěru jsou zahrnuta doporučení pro další zkoumání.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses