Leasing v českých účetních standardech a daních - Petrášová, Karin; Mikyska, Adéla; Šindelář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá finančním a operativním leasingem, jakožto alternativním způsobem financování aktiv. Jádrem práce je vymezení leasingu z účetního hlediska, podle českých účetních standardů, a z hlediska daňového, zejména daně z příjmů a daně z přidané hodnoty, s ohledem na podmínky České republiky. Cílem práce je co nejvíce přiblížit problematiku tak, aby byl čtenář schopen dané poznatky využít v praxi.
Vedoucí práce: Adéla Mikyska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses