Ohodnocení akcie Starbucks Corp. - Do Thanh, Tung (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou ohodnocení akcie za využití fundamentální analýzy. První část práce je zaměřena na teoretické charakteristiky fundamentální analýzy. Ve druhé části práce je provedená samotná analýza akcie společnosti Starbucks Corp. na globální, odvětvové a firemní úrovni. Pro stanovení vnitřní hodnoty akcie této společnosti byly použity vybrané modely jako je např. Gordonův model, ziskové modely, FCFE model. Na základě provedené analýzy je formulováno investiční doporučení pro případné investory.