Ohodnocení akcie Starbucks Corp. - Do Thanh, Tung; Veselá, Jitka; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou ohodnocení akcie za využití fundamentální analýzy. První část práce je zaměřena na teoretické charakteristiky fundamentální analýzy. Ve druhé části práce je provedená samotná analýza akcie společnosti Starbucks Corp. na globální, odvětvové a firemní úrovni. Pro stanovení vnitřní hodnoty akcie této společnosti byly použity vybrané modely jako je např. Gordonův model, ziskové modely, FCFE model. Na základě provedené analýzy je formulováno investiční doporučení pro případné investory.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses