Finanční analýza podniku efko cz s.r.o. - Nguyen, Manh Tuan (2021)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy firmy Efko cz s.r.o. a porovnání dané společnosti se čtyřmi konkurenty ve stejném odvětví. V první části práce se stručně uvedou jednotlivé společnosti do kontextu a v druhé části se provede finanční analýza. Ve finanční analýze se popíšou jednotlivé ukazatele a následně aplikují na firmu Efko cz s.r.o. a její konkurenty. Nakonec se provede vyhodnocení a srovnání ukazatelů s konkurenty. Na závěr se zhodnotí celkové finanční zdraví společnosti.